Ο συνθέτης Νίκος Κολλάρος, μετά τη συνεργασία με τον Απόστολο Ρίζο για το Παιδικό τραγούδι και τη μακρόχρονη συνεργασία με τη σπείρα-σπείρα, παρουσιάζει το προσωπικό του βιβλίο-cd με 11 τραγούδια και 11 εικαστικά έργα.

Τα τραγούδια βασίστηκαν σε βιβλία, μυθιστορήματα και ποιήματα, που βρέθηκαν απρόσμενα στην ίδια βιβλιοθήκη και τελικά, το κάθε ένα από αυτά έχει πια το δικό του ενορχηστρωτή, ερμηνευτή και εικαστικό. Τραγούδια-σελιδοδείκτες.
Την Πέμπτη, 14/04/2016, κατά τις 9:30, όλοι οι συντελεστές, φίλοι, θα βρεθούν στον ίδιο χώρο, το Γυάλινο Upstage, να τραγουδήσουν ζωντανά τα τραγούδια των σελιδοδεικτών. Μαζί με αυτά, θα τραγουδήσουν τραγούδια γνωστά, που τους αρέσουν πολύ και κατάγονται και αυτά από βιβλία.

Θα είναι μία βραδιά με εξαιρετικούς συντελεστές αφιερωμένη σε μία υπέροχη δουλειά. Μία δουλειά από αυτές που σπάνια γίνονται όταν η μουσική συναντάει το λόγο και ο λόγος συναντάει τη σκέψη περνώντας από τον ψυχισμό του καλλιτέχνη.

Όλοι εμείς στο Μουσικό Παράθυρο ευχόμαστε στον Νίκο Κολλάρο καλή επιτυχία και του μεταφέρουμε τα λόγια του -μικρού τότε- δικού μας Νικόλα Κουζαμπάση, που συμμετείχε στον “Λόφο με το σπίτι”, το πρώτο τραγούδι των “Σελιδοδεικτών”: “Η μουσική είναι καλύτερη όταν φτιάχνει εικόνες. Ακούγοντας τη μουσική αυτή μπορώ να καταλάβω τι θα ήθελε να ζωγραφίσει ο κύριος Νίκος αν ήταν ζωγράφος”.